Meillä maksat vain onnistumisesta

Valtakunnan Välittäjä

Valtakunnan Välittäjä on pääkaupunkiseudulla toimiva asuntojen myyntiin keskittynyt yritys. Yrityksen perustaja Niko Kauppi on toiminut alalla vuodesta 2005 ja ollut vuosien varrella rakentamassa kolmen suuren kiinteistönvälitysketjun menestystarinaa niiden alkumetreiltä lähtien.

Valtakunnan Välittäjä syntyi halusta kehittyä edelleen. Uskomme, että välittäjän toimeksiantajalle tuoma lisäarvo lähtee palvelun laadusta ja se on pystyttävä mittaamaan rahassa. Välittäjän on saatava asunnosta parempi hinta kuin yksityisen myyjän. Kun välityspalkkion maksamisen jälkeen jää enemmän, kuin mitä itse myymällä tai markkinointipalveluja käyttämällä saisi, on perusteltua käyttää välittäjää. Siksi meidän palkkaamisemme on aina hyvä sijoitus.

Jokainen koti ja asunto on ainutlaatuinen, se on myös huomioitava markkinoinnissa ja myynnissä. Yhdessä toimeksiantajamme ja tarkkaan valikoitujen yhteistyökumppaniemme kanssa me nostamme kotisi parhaat puolet loistamaan ja taklaamme mahdolliset kaupan esteet.

Onnistuneen asuntokaupan eväät ovat oikea hinnoittelu, houkutteleva esillepano, tehokas markkinointi ja älykäs myynti.

Kutsu meidät kylään, kerromme mielellämme, miten myisimme sinun asuntoasi.

Meille maksat vain onnistumisesta. Mikäli kauppa ei toteudu meidän kauttamme, emme myöskään laskuta meille syntyneitä kuluja.

logo-valtakunnan-valittaja

Meillä maksat vain onnistumisesta.

Arvot

Ilo

Haluamme tehdä työmme ilolla ja saada hymyn kirpoamaan asiakkaidemme huulille myös tulosten kautta. Jotta meillä olisi hauskaa työpaikalla, panostamme ilmapiiriin kannustamalla työkavereita. Juhlimme yhdessä onnistumisia ja rohkaisemme kaveria myös silloin, kun on vaikeaa. Ilo tarttuu ja myyntihommissa sillä on valtavan voimaannuttava vaikutus. Onnistunut asuntokauppa vapauttaa naurun, ehkä jopa riemun kiljahduksenkin, sekin on kuultu.

Rauha

Sitä nukkuu yönsä hyvin, kun tietää tehneensä parhaansa. Arvostamme hyvin tehdystä työstä syntyvää rauhaa. Haluamme, että asiakkaamme voivat olla levollisia koko myyntiprosessin ajan. Merkittävästi rauhaa lisää hyvä kommunikaatio sekä tiimin sisällä, että asiakkaiden suuntaan. On levollista, kun tietää missä ollaan ja mihin ollaan menossa. Onnistunut asuntokauppa jättää rauhan jälkeensä, ei tarvitse murehtia jälkikäteen.

Tiimi

Viime vuosina asunnon ostajien käyttäytyminen on muuttunut radikaalisti. Asunnon houkutteleva esillepano ja tehokas digimarkkinointi on myynnin kannalta ensiarvoista.

Tässä murroksessa kiinteistönvälittäjän rooli on muuttunut. Juridisen ja myyntiosaamisen lisäksi kiinteistönvälittäjän on osattava johtaa kokonaista ammattilaistiimiä.

Kiinteistönvälittäjien lisäksi tiimistä löytyy ammatti­valokuvaaja, video­kuvaaja, sisustus­suunnittelija ja useita oman alansa huippua edustavia yhteistyö­kumppaneita.

Niko Kauppi - Valtakunnan Välittäjä

Niko Kauppi

Toimitusjohtaja LKV, LVV, KiAT

Niko Kauppi

Toimitusjohtaja LKV, LVV, KiAT

050 430 8184

niko.kauppi@valtakunnan.fi

danil-pieni

Danil Kauppi

Asuntomyyjä, KED

Wenjie Wu - Valtakunnan Välittäjä

Wenjie Wu

Valokuvaaja

Wenjie Wu

Lasse Lindholm 2pieni

Lasse Lindholm

Asuntomyyjä

Eija Häkkinen 2pieni

Eija Häkkinen

Kiinteistönvälittäjä LKV

Eija Häkkinen

Kiinteistönvälittäjä LKV

0500 704 618

eija.häkkinen@valtakunnan.fi

Meille töihin

Etsimme jatkuvasti sekä kokeneita kiinteistönvälittäjiä, että uusia kykyjä alalle koulutettavaksi. Kokeneille kiinteistönvälittäjille tarjoamme leijonan osan myyntiprovisiosta ja arvostetun aseman voittajatiimissä.

Osallistumalla valmennusohjelmaamme voit suorittaa työn ohessa kiinteistönvälittäjän ammattitukinnon ja LKV-tutkinnon.

Lähetä yhteystietosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi:

Asiakkaiden kertomaa

"Välittäjä piti sovitusti ja riittävästi yhteyttä. Oli myös todella helppo ottaa häneen yhteyttä. Mikäli oli kiire, niin hän soitti takaisin. Kommunikaation välineinä käytössä oli kännykkä, email sekä Whatsapp. Lisäksi välittäjä osasi vastata kaikkiin kysymyksiini koskien myyntiä. Hän osasi myös selittää asiat ymmärrettävällä tavalla. Valokuvaukselle löytyi sopiva aika nopeasti ja välittäjä toimi todella tehokkaasti. Esittelyt menivät sujuvasti ja nopeasti löytyi ostaja. Kaupat meni sujuvasti, koska kommunikaatio oli mutkatonta."

Arvosana: 5

Nimi: Henrik Alanko

"Lyhyesti sanottuna joka osa-alue toimi juuri niin kuin sovittiin, huippu palvelua. Jatkossa asioin uudelleen varmasti, mikäli tarvetta ja lisäksi välityspalkkio oli linjassaan. Suosittelen!!"

Arvosana 5

Nimi: myyjä

Myymässä asuntoasi?

Pyydä ilmainen hinta-arvio!

Arviokäynnillä saat viimeisimpiin toteutuneisiin kauppahintoihin perustuvan arvion asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.