Suunnitteletko asunnon myyntiä?

Välitystarjous

Välitystarjouksemme sisältää aina arvion toteutuvasta kauppahinnasta ja myyntisuunnitelman. Asiakkaamme voi valita omaan tilanteeseen parhaiten sopivan palvelupaketin kolmesta eri vaihtoehdosta. Voimme myös lisätä tai vähentää palveluita tarpeen mukaan.

Arvio

Meiltä saat maksuttoman, tämän hetkiseen markkinatilanteeseen ja viimeisimpiin toteutuneisiin kauppahintoihin perustuvan arvion asuntosi arvosta.

Arviokäynnin keskustelut ovat luottamuksellisia, eikä kiinteistönvälittäjän vierailua tarvitse jännittää. Myyntiä varten tehtävä arviokäynti ei maksa mitään, eikä velvoita tekemään toimeksiantosopimusta. Lue lisää.

Nähdään Teillä!

Myynti­suunnitelma

Laadimme asiakkaan kanssa yhdessä räätälöidyn myyntisuunnitelman. Suunnitelma sisältää yksilöidyt ja aikataulutetut markkinointi- ja myyntitoimenpiteet.

Myyntisuunnitelmaa varten meillä on kolme valmista palvelupakettia hinnastossamme, joista asiakkaamme voivat valita heille sopivimman. Voimme myös lisätä tai vähentää palveluja tarpeen mukaan.

Rinnakkaismyynti

Rinnakkaismyynnissä asunnon omistaja eli myyjä ja kiinteistönvälittäjä myyvät asuntoa samanaikaisesti.
Myyjä myy asunnon itse, mikäli saa niin paremman hinnan.

Asiakkaiden kertomaa

"Välittäjä piti sovitusti ja riittävästi yhteyttä. Oli myös todella helppo ottaa häneen yhteyttä. Mikäli oli kiire, niin hän soitti takaisin. Kommunikaation välineinä käytössä oli kännykkä, email sekä Whatsapp. Lisäksi välittäjä osasi vastata kaikkiin kysymyksiini koskien myyntiä. Hän osasi myös selittää asiat ymmärrettävällä tavalla. Valokuvaukselle löytyi sopiva aika nopeasti ja välittäjä toimi todella tehokkaasti. Esittelyt menivät sujuvasti ja nopeasti löytyi ostaja. Kaupat meni sujuvasti, koska kommunikaatio oli mutkatonta."

Arvosana: 5

Nimi: Henrik Alanko

"Lyhyesti sanottuna joka osa-alue toimi juuri niin kuin sovittiin, huippu palvelua. Jatkossa asioin uudelleen varmasti, mikäli tarvetta ja lisäksi välityspalkkio oli linjassaan. Suosittelen!!"

Arvosana 5

Nimi: myyjä

Artikkelit

Myyntisuunnitelma

Jokainen koti on erilainen ja se on myös huomioitava markkinoinnissa. Panostamme esillepanoon käyttämällä ammattivalokuvaajaa ja tekemällä samalla kevytstailauksen. Tarvittaessa tarjoamme…

Lue lisää...

Asunnon hinta-arvio

On hyvä, että kaikki asunnon omistajat ovat arviokäynnillä paikalla ja että aikaa on varattuna riittävästi, vähintään tunti. Arviokäynnillä kiinteistönvälittäjä kartoittaa…

Lue lisää...

Nikon tarina

Kouluttauduin ensin kaupalliselle ja sitten IT-alalle, jossa työskenneltyäni kaipasin enemmän kohtaamisia ihmisten kanssa. Erään työpäivän lopuksi kesäkuun 13. päivä vuonna…

Lue lisää...

Myymässä asuntoasi?

Pyydä ilmainen hinta-arvio!

Arviokäynnillä saat viimeisimpiin toteutuneisiin kauppahintoihin perustuvan arvion asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.