Asunnon hinta-arvio

Asunnon hinta-arvio

On hyvä, että kaikki asunnon omistajat ovat arviokäynnillä paikalla ja että aikaa on varattuna riittävästi, vähintään tunti. Arviokäynnillä kiinteistönvälittäjä kartoittaa asuntotietojen lisäksi asiakkaan kokonaistilanteen, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Arviokäynnillä kiinnitämme ensisijaisesti huomiota asunnon sijaintiin ja kuntoon sekä taloyhtiön kuntoon. Osakehuoneistoa arvioitaessa on hyvä etsiä valmiiksi viimeisin laadittu isännöitsijäntodistus, taloyhtiön viimeisimmät tilinpäätöstiedot sekä hallituksen kunnossapitotarveselvitys.

Omakotitalossa tarkastelun alla ovat myös tontin koko ja muoto sekä talon ikä ja tehdyt remontit. Talon arviointiin on hyvä valmistautua, varaamalla esille mahdollinen huoltokirja ja tehdyt kuntotarkastukset. Talon rakennuspiirustukset ja dokumentaatio tai listaus tehdyistä muutos- ja remonttitöistä valmiiksi etsittyinä auttavat kiinteistönvälittäjää muodostamaan käsityksen talon arvosta. Välittäjä neuvoo myös kannattaako kuntotarkastus tai kosteusmittaus tehdä jo ennen myynnin aloittamista.

Kiinteistönvälittäjämme neuvovat asiakasta ja antavat hyviä vinkkejä myyntiä ajatellen. Saat hyvän kuvan myyntiprosessista ja neuvoja mitä kannattaa tehdä ennen myynnin aloittamista.

Nähdään Teillä! 

Myymässä asuntoasi?

Pyydä ilmainen hinta-arvio!

Arviokäynnillä saat viimeisimpiin toteutuneisiin kauppahintoihin perustuvan arvion asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.