Myyntisuunnitelma

Myyntisuunnitelma

Jokainen koti on erilainen ja se on myös huomioitava markkinoinnissa. Panostamme esillepanoon käyttämällä ammattivalokuvaajaa ja tekemällä samalla kevytstailauksen. Tarvittaessa tarjoamme lisäpalveluiden muodossa esimerkiksi myyntisisustusta tai videokuvausta.

Kun koti on asetettu upeasti esille, on sitä markkinoitava tehokkaasti oikeille ostajille. Teemme asunnosta laadukkaat ilmoitukset nerokkailla teksteillä ja laadukkailla kuvilla sekä Etuovi.com että Oikotie.fi sivustoille. Markkinoimme myyntikohteitamme tehokkaasti myös sosiaalisessa mediassa.

Hyvä myyjä tuntee tuotteensa, siksi valmistaudumme myymään asunnon, tunnistamalla sen parhaat puolet ja mahdolliset myynnin haasteet.

Yhteistyökumppaneiden palveluiden kautta voit tehdä kodinvaihdosta entistäkin vaivattomampaa lisäämällä palveluun esim. myynti- tai muuttosiivouksen tai vaikkapa ikkunanpesun.

Myymässä asuntoasi?

Pyydä ilmainen hinta-arvio!

Arviokäynnillä saat viimeisimpiin toteutuneisiin kauppahintoihin perustuvan arvion asunnostasi. Arviokäynti on maksuton, eikä velvoita sinua mihinkään.